Gipso montavimo klaidos

Gipso kartono panaudojimas yra labai platus, todėl norintiems jį panaudoti nuosavame name, reikia žinoti ne tik, kokia yra gipso montavimo kaina, bet ir ko reikia vengti, kad nepadaryti klaidų. Juk šios plokštės naudojamos ne tik sienų sulyginimui, bet ir pertvarų, lubų ir grindų įrengimui, todėl tinkamas montavimas užtikrina ir puikiai atlikto remonto rezultatą.

Gipso perdengimasNors visi žinome, kad remontuojant namus reikia rinktis kuo kokybiškesnes medžiagas, tačiau retai kuris prisimena, kad ne tik aukšta medžiagų kokybė svarbi. Žinoma, kad kokybiškos medžiagos yra svarbios. Su jomis ne tik, kad galima lengviau dirbti, bet ir užtikrinti gerą rezultatą. Vis dėl to, svarbiausia yra tai, kaip tinkamai gipso kartonas montuojamas. Tai reiškia, kad net ir su geriausios kokybės gipso kartonu galite nepasiekti gero rezultato, jei darbus atliksite netinkamai.

Tam, kad darbai vyktų sklandžiai, o ir turėtumėte tokias gipso kartono plokštes, kokių būtinai reikia, būtina pirkti reikiamą kiekį. Juk neretai būna taip, kad nepaskaičiuojama ir įsigyjamas toks kiekis, kurio neužtenka. Tuomet reikia vėl važiuoti ir pirkti. O juk gali būti, kad parduotuvėse tuo metu nebėra jums reikiamų medžiagų. Tuomet beliks arba važiuoti į kitas parduotuves bei gaišti laiką, arba laukti, kol parduotuvės užsakys ir pristatys prekes. o tai gali užtrukti Tam, kad to nenutiktų, reikia apskaičiuoti, kiek gipso kartono plokščių jums reikės ir pridėti dar 10 proc. kiekio papildomai. Skaičiuojant reikia nepamiršti, kad dalis bus išmetama, nes kai kurias plokštes reikės pjaustyti.

Skaityti straipsnį “Gipso montavimo klaidos” »

Skaityti toliau