Kokią restoranų įrangą pasirinkti?

Restoranų įrangaUAB „Index“ – jau šešiolika metų Lietuvoje parduotuvių, restoranų įrangą parduodanti įmonė, taip pat užsiimanti šaldymo, vėdinimo, kondicionavimo įdiegimu ir techniniu aptarnavimu. Restoranų veikla užsiimantys žmonės puikiai žino, kaip svarbu turėti kokybišką ir klientų poreikius įgyvendinančią įrangą. UAB „Index“ užtikrina, kad jų tiekiama ir gaminama barų, parduotuvių, restoranų įranga yra ilgaamžė, pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų. Daugelį metų specializuodamiesi kompleksiniuose sprendimuose įmonė įrangai suteikia garantijas, visapusiškai atsižvelgia į kliento reikalavimus ir, jei reikia, koreguoja darbo smulkmenas. Internetinėje svetainėje indexkryptis galite susipažinti su įmonės teikiamomis paslaugomis.

Jeigu neesate tikras dėl restoranų įrangos įsigijimo, reikalingos barui ar kavinei, drąsiai konsultuokitės su profesionalais, dirbančiais mūsų įmonėje, kurie jums padės priimti geriausią sprendimą. Technologijoms tobulėjant, rekomenduojama įsigyti maksimaliai funkcionalią įrangą, tačiau, žinoma, už prieinamą bei kainą ir kokybę atitinkančią kainą.

Skaityti straipsnį “Kokią restoranų įrangą pasirinkti?” »

Skaityti toliau

Skolų išieškojimas ikiteismine ir teismine tvarka

Įmonė „Credibell“ teikia skolų administravimo, prevencijos, ikiteisminio ir teisminio išieškojimo bei sąskaitų spausdinimo paslaugas ne tik visoje Lietuvoje, bet ir užsienyje. Viena populiariausių „Credibell“ paslaugų – skolų išieškojimas. Įmonė, dirbdama kartu su advokatų ir antstolių kontoromis, užtikrina greitą jūsų pinigų atgavimą bei garantuoja, kad nepatirsite jokių išankstinių finansinių išlaidų, o paslauga bus atlikta profesionaliai už mažiausią galimą kainą.

Skolų išieškojimasSkolų išieškojimas gali būti ikiteisminis arba teisminis. Ikiteisminis skolų išieškojimas pasižymi nedideliais finansiniais kaštais, kurio dėka galite atgauti pinigus už suteiktas paslaugas ar kitus piniginius įsipareigojimus. Ikiteisminis skolų išieškojimas taikomas tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Išieškodama skolas įmonė skambina skolininkams, siunčia priminimus trumposiomis žinutėmis, vertina jų kreditingumo reitingą, o informaciją apie skolininkus talpina specialiose duonbazėse. Taip pat, jei reikia, įmonė viešina tokius asmenis žiniasklaidoje, socialiniuose tinkluose, siunčia tiek paprastus, tiek elektroninius laiškus su įvairiais perspėjimais. Jeigu pasinaudojus visomis galimomis priemonėmis skola nėra atgaunama, prasideda teisminio skolos išieškojimo procesas.

Skaityti straipsnį “Skolų išieškojimas ikiteismine ir teismine tvarka” »

Skaityti toliau